Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a discutat cu directorul general al Tarom, Werner Wolff, despre introducerea de noi zboruri interne şi internaţionale de pe Aeroportul Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, că a avut o discuţie, la Suceava, cu directorul general al Tarom, Werner Wolff, despre cooperarea între compania naţională aeriană şi aeroportul sucevean.

La întâlnirea cu directorul general Tarom, Werner Wolff, a participat şi Ioan Măriuţa, directorul general al Aeroportului „Ştefan cel Mare” din Suceava.

În cadrul discuţiilor, cei doi oficiali suceveni au prezentat directorului general Tarom situaţia actuală şi proiectele de dezvoltare în zona aeroportuară.

„Am făcut o prezentare a dinamicii traficului de pasageri pe aeroport, perspectiva de realizare a noului terminal, intenţia de dezvoltare a unui parc industrial şi a unui cluster în zonă” a spus Flutur.

El a menţionat că a cerut noi curse Tarom de pe Aeroportul Suceava.

„Am solicitat Tarom să ia în calcul introducerea în perioada următoare de noi zboruri interne şi internaţionale de pe Aeroportul din Suceava” a declarat preşedintele CJ Suceava.

El a precizat că autorităţile sucevene au prezentat intenţia de a colabora cu Tarom pentru promovarea Bucovinei.

„Dorim o colaborare cu Tarom pentru promovarea din punct de vedere turistic şi economic a Bucovinei. Avem în vedere acţiuni comune Tarom – Aeroportul «Ştefan cel Mare» Suceava de promovare a brandului Bucovina, un brand naţional şi internaţional din ce în ce mai apreciat şi mai atractiv” a spus Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: