Campionatul Naţional al Monitorilor de Schi şi Snowboard din România

În perioada 26-28 februarie, se va desfăşura în staţiunea Vatra Dornei cea de-a XIX-a ediţie a Campionatului Naţional al Monitorilor de Schi şi Snowboard din România. Evenimentul este organizat de Euroski – Şcoala de Schi cu sprijinul Primăriei municipiului Vatra Dornei şi Şcoala Română de Schi.

Competiţia este destinată monitorilor profesionişti de schi şi/sau snowboard posesori de licenţă şi monitorilor candidaţi (membri ai unei şcoli de schi autorizate) din toate şcolile de schi din staţiunile montane din România.

Probele de concurs vor avea loc pe categorii de vârstă şi vor fi slalom uriaş, slalom paralel, schi alpin, slalom paralel snowboardý şi team sincron, feminin şi masculin.

La fel ca şi la cea de-a XII-a ediţie a Campionatului Naţional al Monitorilor de Schi găzduită de staţiunea Vatra Dornei în 2011, se mizează pe aproximativ 150-170 de participanţi. Probele de slalom, care cuprind un traseu de 18-25 de porţi, şi proba de sincron se vor desfăşura pe pârtia Parc. La proba de slalom uriaş, traseul va fi valabil şi pentru practicanţii de snowboard. Lista participanţilor nu a fost definitivată, înscrierile având loc până pe data de 20 februarie. În programul manifestărilor, pe lângă antrenamente, şedinţe tehnice, concursurile propriu-zise, organizatorii au pregătit petreceri after-schi şi o festivitate de premiere a participanţilor. Mai multe amănunte despre cea de-a XIX-a ediţie a Campionatului Naţional al Monitorilor de Schi găsiţi pe www.euroski.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: