DSP Suceava are şapte medici rezidenţi pe post

>Problema deficitului de personal ar putea fi rezolvată prin venirea în instituţie a acestora la finalizarea pregătirii

 Directorul adjunct al DSP Suceava, medicul Cătălina Zorescu, a anunţat, ieri, că instituţia are în prezent şapte medici rezidenţi pe post, în specialităţile epidemiologie, igienă, medicină de laborator şi sănătate publică.

Zorescu a declarat într-o conferinţă de presă că din totalul celor şapte medici rezidenţi pe post trei sunt în specialitatea epidemiologie, dintre care unu se află în primul an de pregătire şi doi în anul II, alţi doi rezidenţi în domeniul igienei şi unu în specialitatea medicină de laborator, iar altul în specialitatea sănătate publică.

„Prin venirea acestor colegi vom rezolva o mare parte din problemele de deficit de personal cu care ne confruntăm în prezent” a subliniat Zorescu, adăugând că rezidenţiatul în specialităţile din domeniul sănătăţii publice are durata de 4 ani, iar rezidenţii respectivi sunt din Suceava, Fălticeni şi Botoşani.

Directorul adjunct al DSP Suceava a precizat că şi Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc a angajat un medic epidemiolog care şi-a finalizat de curând pregătirea în specialitate şi care, cel mai probabil, îşi va desfăşura activitatea şi în Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: