În cadrul campaniei E.ON România „Dăruieşte lumină”

Românii au dăruit 200.000 kWh de energie

Aproximativ 20.000 de români au dăruit 200.000 kWh de electricitate sau gaze naturale celor 14 instituţii beneficiare în cadrul celei de-a IV-a ediţii a campaniei „Dăruieşte Lumină”, derulată de E.ON România în perioada 13 – 22 decembrie 2017.

Deşi iniţial finalul campaniei a fost stabilit pentru data de 27 decembrie a.c., cei 200.000 kWh au fost acordaţi mai repede, deoarece românii au votat instituţiile beneficiare în număr mare şi în timp record. Voturile au fost acordate atât pe website-ul www.daruiestelumina.ro, cât şi pe pagina de Facebook dedicată campaniei. Dând like sau share poveştii unei instituţii, românii au contribuit cu câte10 kWh.

Toţi cei 200.000 kWh sunt donaţi de E.ON Energie România, cantităţile oferite urmând să fie scăzute din consumul de energie electrică sau gaze naturale al instituţiilor beneficiare.

Printre instituţiile care vor beneficia de kWh se numără cămine pentru vârstnici, case de copii, spitale şi centre de ajutorare pentru persoanele nevoiaşe.

Campania „Dăruieşte Lumină” a ajuns la cea de-a IV-a ediţie şi reprezintă încă un exemplu de implicare a E.ON România în viaţa comunităţilor locale.

Prima ediţie a campaniei s-a desfăşurat în luna aprilie 2015, când au fost oferiţi 100.000 kWh spre beneficiul a 12 instituţii – spitale, şcoli, case de copii şi case de bătrâni din zece judeţe. Iniţiativa a fost continuată în decembrie 2015, când au fost dăruiţi peste 200.000 kWh către 800 de familii cu probleme, nominalizate de prieteni sau rude, precum şi în decembrie 2016, când 200.000 kWh au fost oferiţi către 16 instituţii: spitale, şcoli, centre pentru persoane vârstnice, case de copii.

Începând cu anul 2005, E.ON România a susţinut cu peste 11,8 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială în comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea, numărul total al beneficiarilor acestor iniţiative ridicându-se la aproximativ 280.000. (Departament Comunicare Corporatistă E.ON România)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: