Laptop furat dintr-o sală de clasă, după serbarea de Crăciun

Când îşi pun gândul să fure, hoţii nu au nicio reţinere şi stau la pândă după pradă în orice circumstanţe. Chiar şi între două colinde de Crăciun, la o serbare şcolară.

Cu o astfel de situaţie s-au confruntat poliţiştii din Vicovu de Jos, care au fost solicitaţi să cerceteze circumstanţele dispariţiei laptopului unei învăţătoare, dintr-o sală de clasă a unei şcoli din localitate.

Aceştia au stabilit că furtul s-a produs după serbarea şcolară organizată în acea clasă, serbare care a durat până la ora 12.30. Imediat după aceea, învăţătoarea a participat la o şedinţă, iar copiii au plecat acasă. Cum sala de clasă a rămas descuiată pentru că femeia de serviciu urma să facă curăţenie, cineva a pătruns în interior şi a furat laptopul, în valoare de circa 1.700 lei.

Poliţiştii au deschis dosar penal, au depistat hoţul în persoana unui individ de 31 de ani, chiar din localitate, de la care au recuperat şi obiectul furat. Pentru că bărbatul avea antecedente penale, a fost reţinut pentru 24 de ore, încarcerat în arestul IPJ Suceava, ieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi urmând să dispună asupra unei măsuri preventive.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: