Jane Fonda, la 80 de ani

„Am presupus că nu voi trăi mult şi că voi muri singură”

Actriţa Jane Fonda, care a sărbătorit săptămâna trecută împlinirea a 80 de ani, a mărturisit, pentru revista People, că în tinereţe nu s-a aşteptat niciodată să ajungă la vârsta de 30 de ani, informează Reuters. „Am presupus că nu voi trăi mult şi că voi muri singură şi dependentă de ceva. Nu am crezut că dacă voi trăi atât voi fi plină de viaţă şi sănătoasă şi că voi fi capabilă să muncesc în continuare. Sunt recunoscătoare”, a adăugat vedeta.

Mama lui Jane Fonda s-a sinucis când actriţa avea 12 ani, iar în acelaşi an tatăl ei, actorul Henry Fonda, s-a recăsătorit. Ea a vorbit în trecut despre suferinţa în urma bulimiei, a abuzurilor din copilărie şi a dependenţei de droguri cu efect halucinogen.

www.romanidecentenar.ro

Fonda a fost recompensată cu primul său premiu Oscar în 1972, la vârsta de 35 de ani, pentru rolul din filmul „Klute”, iar următoarea statuetă a primit-o în 1978 pentru drama „Coming Home”, a cărei acţiune se petrece în timpul Războiului din Vietnam. Fonda a devenit o activistă împotriva conflictelor armate şi pentru apărarea drepturilor femeilor, a lansat o adevărat isterie cu seria de înregistrări video cu exerciţii fizice, s-a căsătorit de trei ori şi este nominalizată pentru rolul principal din seria TV „Grace and Frankie” la cea de-a 24-a ediţie a premiilor decernate de Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild Awards), gală ce va avea loc pe 21 ianuarie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: