125 de jandarmi asigură măsurile de ordine publică la manifestările din 31 decembrie

Zeci de jandarmi vor asigura în zilele următoare buna desfăşurare a manifestărilor prilejuite de sărbătorile de iarnă, desfăşurate în localităţile judeţului Suceava.

Un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Suceava menţionează un efectiv de 125 de jandarmi ce vor fi implicaţi în misiuni ce presupun prevenirea tulburării ordinii publice şi a faptelor antisociale. „O atenţie deosebită va fi acordată manifestărilor organizate în ziua de 31 decembrie în localităţile Suceava, Rădăuţi, Fălticeni, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei şi Broşteni cu prilejul trecerii în noul an. Cu această ocazie, 125 de jandarmi vor asigura, alături de lucrători ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă «Bucovina» Suceava şi ai structurilor de poliţie locală, măsurile de ordine publică la aceste evenimente” a transmis sublocotenent Nicoleta Andronic, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Suceava.

În perioada 22-27 decembrie, jandarmii suceveni au asigurat măsurile de ordine publică pentru buna desfăşurare a spectacolelor şi festivalurilor de datini şi obiceiuri organizate în mai multe localităţi din judeţ. În diverse situaţii de competenţa lor, militarii au aplicat 55 de sancţiuni contravenţionale, în special pentru fapte de tulburare a ordinii publice.

Din fericire, lipsa zăpezii şi a spiritului mult prea aventuros al unor persoane au făcut să nu fie înregistrate, în această perioadă, situaţii care să impună intervenţia jandarmilor montani pentru salvarea şi evacuarea de excursionişti aflaţi în dificultate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: