Kate Winslet, scene fierbinţi cu Idris Elba în The Mountain Between Us

Idris Elba a relatat publicaţiei dailymail.co.uk că a trăit pe platourile filmului The Mountain Between Us provocări precum acelea ale unei relaţii adevărate.

Kate Winslet joacă alături de Idris Elba în această poveste epopeică, a cărei premieră oficială a avut loc în SUA în octombrie.

Alex, o ziaristă, şi personajul lui Idris, Ben, medic neurolog, se află blocaţi pe aeroportul din Salt Lake – toate cursele au fost anulate. Alex, după ce a încheiat un reportaj cu neo-nazişti, urmează să se căsătorească a doua zi. Ben trebuie să ajungă de urgenţă să opereze un băiat de 10 ani, aflat în pericol de moarte. Cei doi decid să-l convingă pe pilotul unui avion personal să îi traverseze în zbor munţii, chiar dacă furtuna stă să înceapă şi, inevitabil, avionul se prăbuşeşte, iar cei doi vor depinde unul de altul pentru supravieţuire.

www.romanidecentenar.ro

În mijlocul acestei situaţii, între cei doi se formează o legătură extrem de intensă care culminează cu o relaţie intimă: fanii lor vor vedea scene fierbinţi de la acest cuplu de categorie grea.

Actriţa din Titanic, acum în vârstă de 42 de ani, are toate şansele să captiveze publicul, în timp ce actorul din Luther, în vârstă de 45 de ani, îşi etalează musculatura impresionantă, în scenele care urmează după ce protagoniştii supravieţuiesc, împreună, unui accident de avion.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: