Fotbal

Gigi Becali s-a înţeles cu patronul lui FC Botoşani pentru transferul lui Moruţan

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunţat că s-a înţeles cu FC Botoşani pentru Olimpiu Moruţan (18 ani). Declaraţiile omului de afaceri vin în completarea lui Valeriu Iftime, omul cu banii din Moldova, care a spus, la rândul său, că cele două cluburi s-au înţeles.

„Moruţan, v-a spus domnul Iftime… Dacă domnul Iftime nu v-a spus suma, nu vă aşteptaţi de la mine să vă spun. Oferta i-am scris-o cu 700.000, după care am mai discutat ceva. Eu m-am înţeles cu Botoşaniul, numai, acum, am înţeles că el, băiatul, are un impresar care o să vedem ce vrea impresarul. Impresarul ce vrea, să joace la Botoşani, pe 1.000 de euro sau să joace la Steaua, pe opt, zece mii de euro?

Eu am zis, îi dau 8.000, că vreau eu să îi dau. Dar Iftime mi-a spus: «Da dom’le, băiatul a zis că vine. În perioada asta, până la vară, vrea să îi dau eu 4.000 şi tu patru». Aşa i-o fi băgat în cap impresarul”, a spus Becali.

www.romanidecentenar.ro

Şi Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, a confirmat înţelegerea dintre cele două cluburi. „A fost un dialog cu Gigi Becali. Suntem într-o zonă în care putem face transferul. Mai urmează să vorbească Steaua cu jucătorul. Într-un fel, ne-am înţeles. Am vorbit cu Becali şi am ajuns la o înţelegere legată de suma de transfer. Sunt de acord cu ce îmi dă Steaua. Există procente lăsate. Rămâne până în vară la Botoşani. Trebuie să joace. Avem sume legate de unde joacă, unde ajunge FCSB, legate de naţională”, a spus Iftime.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: