Nataţie

Rezultate remarcabile pentru înotătorii suceveni la „Cupa de Iarnă” de la Izvorani

La finele săptămânii trecute, la Izvorani s-a desfăşurat concursul de înot „Cupa de Iarnă” pentru copii 7-8-9 ani. CSŞ Suceava a participat la competiţie cu patru sportivi de 9 ani: Andrei Andrian, Amalia şi Alexia Burlacu şi Maria Moscaliuc.

Fetele au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere în probele de ştafetă, Alexia Burlacu şi Maria Moscaliuc în ştafeta de 4×50 liber, iar Amalia Burlacu în ştafeta de 4×50 mixt.

În clasamentele individuale, Andrei Andrian s-a clasat pe locul 5 în proba de 50 liber şi locul 6 la 50 spate, Amalia Burlacu pe locul 5 la 50 bras, Maria Mosclaiuc locul 7 la 50 liber, iar Alexia Burlacu pe două locuri 11 la 50 liber şi 50 spate.

Tot la sfârşitul săptămânii trecute, s-a desfăşurat la Târgovişte competiţia internaţională de înot „Concursul Ţărilor Central Europene”.

CSŞ Suceava a fost reprezentat de Sebastian Croitor.

Rezultatele obţinute de sportivul sucevean au fost peste aşteptări, cu atât mai mult cu cât sunt superioare rezultatelor de acum două săptămâni de la Campionatele Naţionale de sprint unde a obţinut două medalii de bronz în probele de 100 şi 400 liber.

„Mulţumim tuturor celor care sunt alături de noi şi ne sprijină mereu, conducerii Şcolii Gimnaziale Nr. 3 şi a LPS Suceava, conducerii CSU din Suceava, domnului Cătălin Bunduc şi Victoria 21 Gym. Îi felicit pe elevii mei şi le doresc o vacanţă frumoasă!”, a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: