Gheorghe Flutur:

Proiectul de buget pentru 2018 prevede o sumă nesemnificativă pentru şoseaua de centură a Sucevei

>Am cerut Ministerului Transporturilor să asigure finanţarea pentru finalizarea obiectivului, a anunţat ieri preşedintele CJ

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, ieri, că a cerut Ministerului Transporturilor să asigure sumele necesare pentru finalizarea lucrărilor la şoseaua de centură a municipiului Suceava, în condiţiile în care în proiectul de buget pe 2018 sunt prevăzute sume nesemnificative pentru această investiţie.

„Am solicitat Ministerului Transporturilor să includă finanţarea şoselei de centură a Sucevei în Bugetul pe anul 2018, în anul Centenar. Mi-am exprimat îngrijorarea că în proiectul de buget pe 2018 este prevăzută o sumă nesemnificativă în dreptul acestui important obiectiv de investiţii” a spus Flutur.

El a arătat că a insistat pe argumentul că există o creştere continuă a traficului rutier dinspre Siret şi Rădăuţi şi că apar frecvent strangulări în Şcheia şi Obcini şi în municipiul Suceava.

Flutur a spus că a ridicat şi problema respectării unor grafice de execuţie a lucrărilor, după ce din luna august a anului trecut finanţarea centurii se asigură cu fonduri europene.

„Am avut şi o discuţie cu un secretar de stat din minister, solicitând să se revină asupra previziunilor din proiectul de buget pe 2018, să se găsească o soluţie pentru ca şoseaua de centură a municipiului Suceava să fie finalizată în anul Centenar 2018” a spus Flutur.

El a mai declarat că în ultima perioadă au fost prea multe discuţii şi controverse cu privire la termenul de finalizare a acestei rute ocolitoare.

„Acum cred că a venit momentul ca toţi parlamentarii suceveni să sprijine efectiv finanţarea în vederea finalizării acestui obiectiv guvernamental în anul Centenar” a conchis Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: