După 42 de zile de spitalizare

Soţia preotului Petru Gavril, rănită grav în accidentul de la Cornu Luncii, a fost externată

Soţia preotului Petru Gavril, Maria, care a fost rănită grav în accidentul rutier produs în Cornu Luncii, a fost externată săptămâna trecută, luni, din Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, după 42 de zile de spitalizare.

Purtătorul de cuvânt al SJU Suceava, medicul primar Mihai Ardeleanu, a declarat ulterior, miercuri, într-o conferinţă de presă, că preoteasa Maria Gavril a părăsit spitalul după 42 de zile de spitalizare, pacienta fiind internată în secţia ATI timp de 32 de zile din totalul celor petrecute în spital.

El a explicat că pacienta a petrecut mai mult timp în secţia ATI „nu pentru că tot timpul starea ei ar fi necesitat o terapie intensivă”, ci pentru a fi protejată „de un aflux prea mare de vizitatori, care ar fi putut să aducă germeni patologici” şi pentru a evita apariţia unor complicaţii.

„Din fericire, a ieşit fără complicaţii majore, în afară de, evident, sechelele sufleteşti, care vor necesita luni şi ani de reparare. Din punct de vedere medical a fost un succes, pentru că la stadiul la care venise dumneaei şi leziunile pe care le prezenta, putem spune că a fost un miracol în prag de sărbători, aşa cum ne aflăm acum, ca să poată pleca acasă la cei doi copii rămaşi” a mai spus Mihai Ardeleanu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: