În decembrie, opt spectacole la Teatrul „Matei Vişniec”

În această lună, la Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava vor fi opt spectacole, atât producţii proprii, cât şi spectacole invitate.

Potrivit reprezentanţilor Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava, actorii Teatrului Municipal „Aureliu Manea” Turda vor pune în scenă pe 7 decembrie, de la ora 19, spectacolul „Îndrăgostiţii din Ancona”, iar pe 8 decembrie, de la ora 11, piesa de teatru pentru copii „Mica Sirenă”.

Spectacolul „3 Surori”, de A.P. Cehov, în regia Catincăi Drăgănescu, o coproducţie Punctart şi Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava, va putea fi urmărită pe 9 decembrie, de la ora 19, iar „D’ale Carnavalului” de I. L. Caragiale, în regia lui Tudor Lucanu, se va juca pe 12 decembrie, de la ora 19.

Un alt spectacol pentru copii, „L-am visat pe Moş Crăciun”, pus în scenă de Teatrul „Luceafărul” Iaşi, se va juca pe 13 decembrie, de la orele 11 şi 13.

Pe 14 decembrie, de la ora 19, se va juca spectacolul „Un playboy de peste deal”, de John M. Synge, în regia Antonellei Cornici, iar pe 15 decembrie, de la ora 19:00, piesa „Kebab”, de Gianina Cărbunariu, în regia lui Daniel Iordan.

Ultimul spectacol din acest an se va juca pe 19 decembrie, de la ora 19, sucevenii având ocazia de a urmări „Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare”, de Tankred Dorst şi Ursula Ehler, după o nuvelă a lui Miguel de Unamuno, în regia lui Alexander Hausvater.

Preţul unui bilet la spectacolele puse în scenă de actorii Teatrului Municipal „Matei Vişniec” Suceava este de 20 lei, iar pentru elevi, studenţi, pensionari 10 lei.

Un bilet la spectacolul „Îndrăgostiţii din Ancona” este 30 lei, iar pentru elevi, studenţi, pensionari 15 lei. Preţul unui bilet la spectacolele pentru copii este 7 lei/ 10 lei (adulţi).

Biletele pentru aceste spectacole se pot rezerva la numărul de telefon 0759 048 677 sau pe adresa de e-mail bilete@teatrulmateivisniec.ro. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: