Nataţie

Sportivii suceveni s-au întors cu o tolbă de medalii de la „Cupa Bacăului”

La finele săptămânii trecute, la Bacău, a avut loc a III-a ediţie a „Cupei Bacăului” la nataţie. La competiţie au luat startul peste 370 de sportive.

Din Suceava au participat sportivi legitimaţi la CS Universitar din Suceava şi de la CSS-LPS Suceava: Călin Moscaliuc, Ionuţ Socoliuc (categoria de vârstă 13 ani),  Victor Turluianu (14 ani), Teodor Plămadă, Daria Lucan şi Maria Verciuc (12 ani), Ioana Ursu, Oana Sauciuc, Ingrid Sofronea, Petriana Popovici şi Paul Panait (11 ani), Ştefan Trocin, Cezar Neagu, Paula Boleacu şi Antonia Dattola (10 ani), iar Andrei Andrian, Amalia Burlacu, Alexia Burlacu şi Maria Moscaliuc (9 ani).

Sportivii suceveni au urcat de 16 ori pe podiumul de premiere: de zece ori pe cea mai înaltă treaptă, de trei ori pe treapta a doua şi de trei ori pe cea de-a treia, iar la finalul competiţiei doi dintre ei au fost desemnaţi ca fiind cei mai buni sportivi pe categorie de vârstă – Andrian Andrei, la băieţi, 9 ani, şi Ioana Ursu, la fete, 11 ani.

Ioana Ursu şi Andrei Andrian au obţinut câte două medalii de aur, Ioana la 100 liber şi 100 spate, iar Andrei la 50 liber şi 50 spate.

Sauciuc Oana a obţinut o medalie de aur la 100 bras şi una argint la 100 spate, Daria Lucan a luat medalie de aur la 200 mixt şi de  argint la 100 bras, Ştefan Trocin a obţinut o medalie de aur la 50 fluture şi una de bronz la 50 bras, Călin Moscaliuc a luat medalia de aur la 100 liber open, Maria Verciuc, medalie de aur la 100 bras open, Amalia Burlacu a luat medalie de aur la 50 bras, Ingrid Sofronea medalie de argint la 100 bras şi Paul Panait – bronz la 50 fluture.

„Mă bucură faptul că la final de an sportivii noştri încă au tonus şi tratează cu seriozitate orice competiţie. Sper să fie la fel de în formă şi anul viitor” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: