După 10 ani

Liliana Agheorghicesei pleacă de la conducerea Federaţiei Patronale a IMM

Liliana Agheorghicesei şi-a anunţat încetarea activităţii la şefia Federaţiei Patronale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii a judeţului Suceava. „În anul 2017, îmi închei activitatea în calitatea de preşedinte. Mulţumesc soţului şi familiei mele care întotdeauna mi-au fost alături şi m-au ajutat în cei 12 ani de activitate patronală. Mulţumesc conducerii colegilor de la Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii care, întotdeauna, m-au susţinut şi au sprijinit mediul de afaceri bucovinean”, a spus Liliana Agheorghicesei, mulţumind, de asemenea, întreprinzătorilor, accentuând că va rămâne „o luptătoare pentru munca patronală” şi că Federaţia „are nevoie de un suflu tânăr”. Conducerea interimară a Federaţiei Patronale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii a judeţului Suceava va fi asigurată de către unul dintre vicepreşedinţi, pentru funcţia de preşedinte plin urmând a fi organizate alegeri.

Cu acest prilej, în cadrul Topului firmelor private, Elena Coandă, preşedintele Patronatului Naţional al Femeilor de Afaceri, i-a înmânat Lilianei Agheorghicesei placheta aniversară pentru 10 ani de la înfiinţarea FP a IMM Suceava. „Vă înmânăm această plachetă pentru cei 10 ani de dăruire, 10 ani de împliniri şi vă mulţumim pentru tot”, a spus Elena Coandă.

www.romanidecentenar.ro

Mihai Deliu, preşedinte fondator al Asociaţiei Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din Judeţul Suceava, membru de onoare al CNIPMMR a precizat că, în 23 de ani, perioadă în care a activat în domeniu şi a condus organizaţia, „nu a găsit o persoană mai bună, din toate punctele de vedere, decât doamna Liliana Agheorghicesei”. „Nu pot găsi un superlativ al mulţumirilor pentru activitatea sa, dar va rămâne, totuşi, alături de noi, în calitate de preşedinte al Patronatului Femeilor de Afaceri din judeţul Suceava”, a arătat Mihai Deliu.

Print Friendly, PDF & Email

2 Comentarii

  1. Ar trebui sa aiba aceasta mentalitate și cadavrele din invatamantul preuniversitar,incepand de la General si pana la femei de serviciu care cu nesimțire stau după vârsta de pensionare în timp ce tinerii nu au locuri de muncă.Nicăieri în țară nu se mai întâmplă așa ceva ci doar în SUCEAVA -unde șomajul este pe primele locuri.Plin de indivizi care stau în prelungiri și nimeni nu zice nimic.Nu mai spunem că sunt super nesimțiți și nu pleacă de bună voie ,intoxicând elevii,colegii cu beșinele lor!AFARĂ PENSINARILOR!RUȘINEA ȚĂRII!FEMEIE DE SERVICIU,BIBLIOTECARĂ,SECRETARĂ,PEDAGOGĂ,ÎNVĂȚĂTOR/OARE,PROFESOR/Ă,INGINER/Ă……INSPECTOR/OARE…INSP.GENERAL……toate categoriile de personal învățământ preuniversitar pensionabile sunt în Suceava!!!!MIZERABILII!!!!

  2. Pension_abil says:

    Am putea deduce ,cel putin din felul in care te exprimi dumneata,duduie LOLICA,ca “pensionabilii” (!!!) iti stau in calea fericirii,ca nu te lasa sa te incadrezi in munca,deoarece posturile le ocupa aceştia,”pensionabilii” ,in mod abuziv… Se vede insa de la o poştă de ce nu ai dumneata loc de munca in invatamant: cel mai probabil,ai terminat liceul pedagogic in timp ce butonai telefonul,nici n-ai observat,ai trecut prin scoala ca vântul prin şura si ai avea oarece probleme pe la concursuri… Pensionabilii au doar o singura vina,aceea de a te fi lasat pe dumneata sa-ti expui exclusiv nurii,pentru cine stie ce interes privat sau de grup,daca ma intelegi… Ca,altfel,un pensionabil este un om care se apropie de vârsta de pensionare,este dreptul său să mearga pana la capăt,sa iasa la pensie la termen,fie si in dispreţul tutelor! Iar cei care sunt incadrati dupa pensionare o fac din diverse motive – ori ca nu le ajunge pensia ca sa traiasca (scuzabil,nu?),ori ca este o lipsa de cadre calificate in branşă,o inflaţie de impostori,adica un fel de năuci ieşiţi din cultura telefonului mobil&iPhone…
    Ceea ce va dorim dvs. este sa va angajati dupa pensie,in turism,de exemplu,unde – dzicu unii – sa fi reusit nenea Flutur sa confectioneze niscaiva locuri de munca la specialitatea “balmoş” precum si “miel jintuit”,el stie ce sunt alea,specialităţi de miel,cam pe unde v-ar trage aţa si pe dvs. ,dupa cum vă exprimaţi in stilul SMS scremut…
    Insa ,inainte de toate,este in comentariul dvs. o sămânţă de nazism pur,e mai bine că lipsiţi, din cine ştie ce motive ,din învăţământul potopit de odioşii “pensionabili”… Să mai stea ,o vreme…

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: