La Cluj, producătorii suceveni prezenţi la Târgul de Toamnă au rămas fără marfă

> Ei s-au reaprovizionat pentru ultima zi a târgului > Pe lângă produsele lactate şi preparatele din carne, au avut mare succes merele de Fălticeni

 Producătorii suceveni prezenţi la Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” desfăşurat la Cluj-Napoca au vândut până sâmbătă toată marfa cu care veniseră la târg şi au fost nevoiţi să se reaprovizioneze în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru ultima zi a târgului.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că succesul târgului organizat la Cluj-Napoca a fost confirmat şi de vânzările record ale producătorilor suceveni şi a remarcat că la fiecare stand au fost cozi.

El a fost cel care a precizat că până sâmbătă seara aceştia au vândut tot şi că în noaptea de sâmbătă spre duminică s-au reaprovizionat pentru duminică, ultima zi a târgului.

Flutur a menţionat că au avut succes atât produsele lactate, cât şi preparatele din carne, dar au fost foarte apreciate şi merele de Fălticeni, ca şi păstrăvul în cobză, mai ales că a fost prezentat şi modul în care acesta se afumă.

El a menţionat că mulţi dintre clujenii veniţi la târg au solicitat deschiderea de magazine cu produse din Bucovina în Cluj-Napoca, apreciind produsele acestei zone.

Mai mult, Gheorghe Flutur a spus că i s-a propus să realizeze un astfel de târg şi la Oradea şi Timişoara.

Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” de la Cluj-Napoca s-a încheiat duminică seara.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI