Andrei Ciutac a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al Forestei Suceava

Andrei Ciutac şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte executiv al Forestei Suceava chiar în ziua în care primarul Ion Lungu a anunţat că municipalitatea a virat în conturile echipei locale de fotbal o prima tranşă de 250.000 de lei.

Trecut pe o funcţie executivă în urmă cu trei săptămâni, odată cu venirea noilor investitori de pe „Areni”, Andrei Ciutac nu a vrut să explice decizia luată.

„Aşa am considerat eu că este mai bine pentru mine şi pentru club. Nu mă interesează cine va prelua postul rămas vacant. E treaba celor care se ocupă în continuare de club”, a spus Ciutac.

Odată cu plecarea lui Andrei Ciutac de pe „Areni”, singura funcţie executivă din organigrama clubului Foresta este ocupată în acest moment de Mihai Ungurian, care primeşte sarcini directe de la Consiliul de Administraţie, format din Gheorghe Negură, Ion Lozovan şi francezul Farid Khallaf.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: