Simfonii de Toamnă 2017

Peste şase mii de suceveni au urmărit spectacolul susţinut de Filarmonica „Moldova” din Iaşi

Peste şase mii de suceveni au fost prezenţi, joi seara, în centrul municipiului la spectacolul susţinut de Filarmonica „Moldova” din Iaşi sub bagheta dirijorilor Bogdan Chiroşca, în cadrul proiectului Simfonii de Toamnă organizat de Rotary Suceava Bucovina.

În acest an, manifestarea Simfonii de Toamnă organizată de Clubul Rotary Suceava Bucovina sub deviza „Rotary preţuieşte comunitatea”, a avut ca proiect social colectarea de fonduri în vederea achiziţiei unui microbuz special pentru transportul copiilor cu dizabilităţi de la Centrul Blijdorp din Suceava.

În premieră, în acest an manifestarea Simfonii de Toamnă, aflată la a şasea ediţie, a avut un preşedinte onorific, neurochirurgul sucevean Vasile Ciubotaru, doctor în ştiinţe medicale, care a fost aplaudat la scenă deschisă de public pentru activitatea sa medicală şi ştiinţifică.

În cadrul acţiunii, managerul de proiect, Dan Ioan Cuşnir, a mulţumit sucevenilor prezenţi şi a dat citire unei scrisori emoţionante, transmisă după ediţia de anul trecut de o mamă a unui copil aflat în scaun cu rotile, care a arătat că această manifestare i-a umplut sufletul.

Cuşnir a spus că astfel de mesaje au fost primite cu sutele de organizatorii manifestării, dar dacă era doar un singur mesaj atunci scopul acţiunii a fost atins şi a vorbit despre faptul că sucevenii trebuie să-şi dorească normalitatea.

Concertul Filarmonicii Moldova din Iaşi a fost dublat de un spectacol de lumini, iar manifestarea s-a încheiat cu un foc de artificii.

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Alt Mincinos says:

    Peste 6000 de suceveni?!!! Cine pe cine şi cu cine vrea să prostească? 😀
    Spre exemplu, capacitatea sălii mari a Casei de Cultură, de alături, e de 700 persoane. Aşadar, la Simfonii nu puteau fi mai mult de 2000 de spectatori, cu tot cu clienţii de la terasa domnului primar.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: