O nouă reprezentaţie a spectacolului „D’ale carnavalului”

> Piesa regizată de Tudor Lucanu se joacă cu casa închisă

O nouă reprezentaţie a spectacolului „D’ale carnavalului”, de I. L. Caragiale, în regia lui Tudor Lucanu, are loc astăzi, 23 septembrie, de la ora 19, la Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava. Această piesă a deschis joi, 14 septembrie a.c., cea de-a doua stagiune teatrală de la Suceava, spectacolul fiind jucat cu casa închisă.

Potrivit reprezentanţilor Teatrului Municipal „Matei Vişniec” Suceava, şi cea de-a doua reprezentaţie a spectacolului „D’ale carnavalului” se va juca cu casa închisă. „Ştim că e neplăcut pentru cei care doresc să vadă spectacolul să nu mai găsească bilete disponibile. Pentru noi însă e un semnal că teatrul are căutare, că începe să devină o prioritate, iar asta ar trebui să ne facă pe toţi sucevenii mai interesaţi de bucuria pe care ne-o poate oferi lumea teatrului. Cert este că nu va rămâne nimeni pe dinafară; spectacolul se va mai juca şi toată lumea va avea oportunitatea să-l vadă”, a precizat directorul adjunct al Teatrului Municipal „Matei Vişniec” Suceava, Alina Mihăescu.

În ultima săptămână a lunii septembrie, la Teatrul Municipal vor mai fi patru spectacole, unul de dans contemporan, unul de teatru pentru copii şi două spectacole puse în scenă de actorii suceveni.

Astfel, luni, 25 septembrie, de la ora 19, la Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava va avea loc un spectacol de dans contemporan – Tabularasa, un proiect cultural finanţat de AFCN şi Universitatea „Ştefan cel Mare”, în colaborare cu Centrul Naţional al Dansului Bucureşti. Spectacolul evidenţiază în interpretare rolul dansului în vindecarea traumelor personale şi sociale şi include elemente africane şi sud-americane, intrarea fiind liberă.

Pe 27 septembrie, de la orele 11 şi 13 se va juca „Albă ca Zăpada”, de Fraţii Grimm, un spectacol invitat pentru copii, pus în scenă de Teatrul „Luceafărul” din Iaşi. La acest spectacol preţul unui bilet este de 7 lei.

Spectacolul „Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare”, de Tankred Dorst şi Ursula Ehler, după o nuvelă de Miguel de Unamuno, în regia lui Alexander Hausvater, se va juca pe 28 septembrie, de la ora 19, iar spectacolul „Un playboy de peste deal”, de John Millington Synge, în regia Antonellei Cornici se va juca pe 30 septembrie, de la ora 19.

Pentru spectacolele „Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare” şi „Un playboy de peste deal”, biletul costă 20 de lei. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de reducere, preţul unui bilet fiind de 10 lei. 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: