Ziua Contabilului

Ion Lungu şi-a adus aminte de perioada când balanţele contabile se făceau de mână

> Filip Şerban, premiat pentru cea mai mare implicare în schimbarea legislaţiei

 Primarul Sucevei, economistul Ion Lungu, a participat joi la Ziua Contabilului, unde şi-a adus aminte de perioada când balanţele contabile se făceau de mână, iar prefectul de Suceava, prezent la această manifestare, a concluzionat că „unu plus unu fac doi”.

Membrii CECCAR suceveni au sărbătorit, joi, Ziua contabilului, iar la manifestare au participat pe lângă contabili , experţi contabili, auditori şi autorităţi locale, dar şi reprezentanţi ai Universităţii Suceava.

În cadrul manifestării au fost împărţite diplome şi cupe pentru activitatea membrilor CECCAR, iar expertul contabil Şerban Filip, cunoscut pentru intervenţiile sale în ceea ce priveşte legislaţia fiscală, a fost premiat pentru implicare în schimbările de legislaţie.

www.romanidecentenar.ro

Primarul Sucevei, Ion Lungu, care este economist, a rememorat perioada când bilanţurile contabile se făceau de mână, pe hârtie, nu ca acum printr-un program pe calculator şi a spus că îi este dor să mai facă o balanţă ca pe vremuri.

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a subliniat importanţa activităţii membrilor CECCAR, şi a concluzionat că „unu plus unu fac doi”, fapt ce a stârnit glume între contabili care au spus că în contabilitate aceasta nu este neapărat o regulă.

Directorul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, Lucian Gheorghiu, a subliniat că această structură a sprijinit şi va sprijini CECCAR.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: