Iniţiative legislative care să reglementeze relaţia stat-mediul privat

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a anunţat în cadrul festivităţilor generate la Suceava de Ziua Naţională a Contabilului Român organizată de CECCAR Suceava, că are în vedere pentru perioada următoare iniţierea unor măsuri legislative prin care să fie reglementată mult mai atent relaţia dintre stat şi mediul privat.

El a spus că face acest demers şi ca urmare a unor consultări pe care le-a avut cu unul dintre cei mai vizibili şi mai combativi experţi contabili din judeţul Suceava, Şerban Filip.

„Apreciez profesia de contabil, având în vedere că, de-a lungul timpului, aceasta a devenit o necesitate nu numai pentru firmele mari, ci şi pentru cele mici”, a menţionat parlamentarul sucevean, care a subliniat faptul că în vestul Europei chiar şi persoanele fizice aleg să îşi reglementeze relaţia fiscală cu statul prin intermediul unui expert contabil.

„Întotdeauna contabilul este cel care te ajută să fii corect în relaţia cu statul. Mai mult, atunci când statul are tendinţa să devină abuziv în relaţia cu întreprinzătorii, contabilul poate deveni un avocat foarte bun al mediului privat, reuşind de foarte multe ori să-l apere cu succes şi într-un mod profesionist”, a conchis deputatul liberal sucevean. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: