La Suceava

Viţa de Vie şi Odyssey vor concerta la deschiderea anului universitar

Deschiderea noului an universitar, care va avea loc în data de 2 octombrie, va fi marcată la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava printr-un concert al trupelor Viţa de Vie şi Odyssey.

Potrivit organizatorilor, concertul va avea loc luni, 2 octombrie, de la ora 19, pe esplanada Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, intrarea fiind liberă.

„Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii «Ştefan cel Mare» Suceava vă invită la deschiderea anului universitar 2017-2018 într-o atmosferă de sărbătoare menită să încarce studenţii cu energie. Muzică de calitate, fani, emoţii, atmosferă. Adrian Despot, Sorin Pupe Tănase, Cezar Popescu, Adrian Ciuplea, Mihai Ardelean, într-un cuvânt Viţa de Vie. Având nouă materiale discografice la activ, Viţa de Vie a devenit în 20 de ani de activitate cea mai iubită trupă de rock alternativ din România. Pe 2 octombrie vă aşteptăm să cântăm împreună cu Viţa de Vie”, au transmis organizatorii evenimentului.

În deschidere va concerta trupa suceveană Odyssey.

Mai multe informaţii puteţi obţine de pe pagina de Facebook a Casei de Cultură a Studenţilor Suceava sau la numărul de telefon 0752092606.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: