Pedeapsa

Cu siguranţă campionii homosexualităţii au o mamă şi un tată. O mamă mai ales, pentru că nu au venit pe lume prin canalul seminal al masculului care pretinde a le fi tată. Şi este greu de crezut că misoginismul lor funciar le-a anulat sentimentele filiale fireşti, încât să-şi considere mama o fiinţă de care în principiu se pot lipsi, ei părând a ignora total existenţa celei cu care bărbatul ar trebui să se însoţească pentru a procrea. Încât te întrebi prostit de o asemenea opţiune: ce reprezintă totuşi mama pentru ei? Cea care le-a dat viaţă, pentru a fi, la vârsta sexualităţii lor depline, renegată, considerată necesară şi, ca atare, demnă să dispară din peisajul pământesc eminamente masculin? Natura – căci ei îi aparţinem – oferă mai degrabă exemple în care femela îşi devorează masculul, considerând că, odată fecundată de acesta, odată ce s-a asigurat că va avea urmaşi, se poate lipsi definitiv de partener. Şi nu invers, pentru că purtătoarea de viaţă, cea care perpetuează specia – acesta fiind scopul vieţuirii sale, ea este.

Aceasta ar fi raţiunea supremă pentru care bărbatul a căutat, deloc nevoit să facă filosofie de doi bani, însoţirea cu femeia, dincolo de satisfacţie ascunzându-se bucuria tainică a rodului – copilul. Care poartă în sine şansa perpetuării. Ceva anume se întâmplă în mintea lui de mai târziu, încât alege doar satisfacţia. Şi, odată cu aceasta, povara grea a aneantizării. Căci încă nu s-a întâmplat ca partenerul de amor să-i dăruiască o progenitură…

Ridiculizând lucrurile, mă gândesc că nu s-ar fi născut niciodată poporul acesta al nostru, dacă soldaţii romani rămaşi în Dacia şi-ar fi păstrat cu ei, rămaşi pe aceste pământuri, şi „perechile” găsite în lungile lor campanii militare şi n-ar fi tăbărât peste muierile dace, umplând lumea Carpaţilor de… daco-romani.

Singurul lucru mângâietor pentru cei care ţin la morala normalului este că fiecare astfel de individ este condamnat să nu lase urme după el. Mă tem că, inconştient, este chiar pedeapsa pe care ei înşişi şi-o aplică.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI