La concursul pentru ocuparea funcţiei de director executiv al DSP Suceava

Niciun candidat nu a reuşit să promoveze

> Doi candidaţi au fost declaraţi respinşi, iar al treilea a absentat

 Doi din cei trei candidaţi înscrişi la concursul pentru ocuparea funcţiei vacante de director executiv al DSP Suceava, organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, au fost declaraţi respinşi la proba scrisă, întrucât nu au obţinut minimul de 70 de puncte, iar al treilea a absentat la această probă.

ANFP a publicat, miercuri, rezultatele obţinute de candidaţi la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor de director executiv din cadrul mai multor direcţii de sănătate publică din ţară, inclusiv Suceava.

Astfel, unul dintre candidaţi, Ioan Barbă, a obţinut la proba scrisă 56,5 puncte, iar un alt candidat, Diana Găşpărel, a obţinut 39,4 puncte, astfel că nu vor putea participa la proba interviului, întrucât nu au obţinut punctajul minim, în timp ce al treilea candidat înscris la concurs, Marius Cătălin Prisăcaru, nu s-a prezentat la proba scrisă.

De precizat că funcţia de director executiv al DSP Suceava este ocupată în prezent de medicul epidemiolog Cătălina Zorescu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI