PSD Suceava consideră că liderii liberali suceveni au mers la un „miting inutil”

> Ei puteau discuta direct cu ministrul Transporturilor despre necesitatea autostrăzii A 8 Iaşi – Tg. Mureş

 PSD Suceava consideră că liberalii suceveni sunt ipocriţi pentru că acuză Guvernul PSD şi pe ministrul Transporturilor că blochează dezvoltarea judeţului Suceava, în condiţiile în care pe drumurile naţionale din judeţ sunt ample lucrări de reabilitare, şi se întreabă de ce liderii liberali suceveni au mers la mitingul „inutil” pentru susţinerea autostrăzii A 8 Iaşi – Tg. Mureş, în loc să discute direct cu ministrul Transporturilor.

„Ne punem şi noi întrebarea. Cât de ridicat trebuie să fie gradul de ipocrizie al unor parlamentari liberali suceveni care, în contextul unor ample lucrări de reabilitare a unor drumuri naţionale (DN 2, DN 2E, DN 17, DN 18), al demarării în această toamnă a procedurilor pentru proiectarea şi execuţia autostrăzii Iaşi – Târgu Mureş, al finanţării prin PNDL pentru reabilitarea a opt drumuri judeţene în valoare de aproximativ 217 milioane lei, afirmă în presa locală că Guvernul PSD şi ministrul Transporturilor blochează dezvoltarea judeţului Suceava prin lipsa investiţiilor în reţeaua de drumuri?” se arată într-un comunicat al PSD Suceava.

În acelaşi comunicat, social-democraţii suceveni sunt nelămuriţi de ce lideri liberali suceveni au mers la un miting „inutil” pentru susţinerea autostrăzii A8 care să lege Moldova de Transilvania, când puteau discuta direct cu ministrul Transporturilor.

„Ne întrebăm de asemenea de ce liderii liberali din judeţ au ales să participe la mitinguri inutile în loc să se întâlnească cu ministrul Transporturilor pentru găsirea unor soluţii concrete la problemele judeţului” se arată în comunicat.

Departamentul de comunicare al PSD Suceava aminteşte că ministrul Transporturilor a anunţat la Câmpulung Moldovenesc devansarea termenelor din Master Planul General de Transporturi cu privire la autostrada Târgu Mureş – Iaşi şi lansarea procedurii pentru proiectarea şi execuţia acestei lucrări până la sfârşitul acestui an.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: