Peste 100 de poliţişti suceveni au asigurat şi ieri măsuri de siguranţă în zona şcolilor

> Ei au participat şi la activităţi interactive, în special cu elevii din clasele primare

Peste 100 de poliţişti suceveni au fost angrenaţi marţi în activităţi de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona unităţilor de învăţământ.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, poliţiştii au asigurat dimineaţă şi la prânz venirea şi plecarea elevilor de la şcoală în siguranţă şi au vegheat la siguranţa rutieră în zona unităţilor de învăţământ.

De asemenea, poliţiştii au participat şi la activităţi interactive la clase, promovând recomandări preventive, în special pentru elevii din clasele mici.

Prima zi de şcoală – după ziua de luni în care au avut loc manifestările de deschidere a anului şcolar – a decurs fără probleme, pentru că poliţiştii au fost lângă copii, iar cei mici au respectat sfaturile oamenilor legii şi au mers spre şcoală doar prin zone circulate; au stat de vorbă doar cu persoane cunoscute; au evitat să aibă asupra lor obiecte de valoare.

Acţiunile vor continua şi în zilele viitoare, siguranţa în şcoli fiind o prioritate a Poliţiei Române, anunţă IPJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: