Din cauza lipsei de adresabilitate

Două din cele şapte centre de vaccinare antirujeolică din judeţ au fost închise

Două centre de vaccinare antirujeolică din municipiul Suceava au fost închise din cauza lipsei de adresabilitate, iar un alt centru, din Suceviţa, a fost închis după ce un medic de familie din Frătăuţi şi-a deschis punct de lucru şi în această comună.

Directorul executiv al DSP Suceava, medicul Cătălina Zorescu, a declarat ieri că în cele două centre de vaccinare antirujeolică din Suceava, organizate la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” şi Şcoala Gimnazială „Miron Costin”, s-au vaccinat doar trei copii de la deschiderea acestora, iar în aceste condiţii s-a decis închiderea lor, din cauza lipsei de adresabilitate.

Zorescu a spus că şi centrul de vaccinare de la Suceviţa a fost închis, după ce un medic de familie din Frătăuţi şi-a deschis punct de lucru la Suceviţa.

Ea a mai spus că alte patru centre de vaccinare continuă să funcţioneze în localităţi unde nu sunt medici de familie, respectiv la Poieni Solca, Crucea, Coşna şi Cârlibaba.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: