Pe 21 septembrie, la Suceava

A VI-a ediţie a evenimentului cultural „Simfonii de toamnă”

> Spectacolul va reuni 140 de artişti de elită

 Clubul Rotary Suceava – Bucovina a anunţat că va organiza joi, 21 septembrie 2017, începând cu ora 19, a VI-a ediţie a evenimentului cultural „Simfonii de toamnă”.

Potrivit organizatorilor, anul acesta, sucevenii vor petrece o memorabilă seară de toamnă în compania renumiţilor artişti de la Filarmonica Moldova din Iaşi, artişti care vor interpreta arii celebre de muzică clasică.

„Spre finalul primei luni de toamnă, oraşul Suceava va vibra, pentru câteva ore, sub bagheta dirijorilor Bogdan Chiroşca şi Doru Morariu, iar orchestra şi corul vor reuni 140 de artişti de elită” se arată în comunicatul semnat de preşedintele din acest an al Rotary Suceava – Bucovina, Paul Vargan, şi de managerul de proiect, Dan Ioan Cuşnir.

Concertul extraordinar va avea loc pe esplanada Casei de Cultura a Sucevei, accesul făcându-se doar pe bază de invitaţie, începând cu ora 18.00.

„«Dăruiţi comunităţii împreună cu Rotary» este mesajul cu care membrii Clubului derulează acest proiect şi în 2017, după extraordinarele ecouri ale primelor cinci ediţii ale evenimentului.

Organizarea regalului de muzică clasică, la Suceava, «Simfonii de toamnă», ediţia a VI-a, va fi posibilă datorită partenerilor care ni s-au alăturat în eveniment, alături de aceştia, proiectul fiind susţinut de nume importante din mediul de afaceri local, de autorităţile locale şi de mass-media” au ţinut să sublinieze Paul Vargan şi Dan Ioan Cuşnir.

Primele cinci ediţii ale evenimentului au adus pe scenă artiştii de la Filarmonica din Botoşani, în 2012 şi 2014, de la Opera Naţională Română din Iaşi, în 2013 şi 2016, şi de la Filarmonica Naţionala „Serghei Lunchevici” din Chişinău, în anul 2015.

„Acest eveniment a ajuns de la statutul de proiect la statutul de eveniment datorită superbului public, datorită sucevenilor care s-au regăsit în ceea ce am adus pe scenă şi ne-au determinat să fim mai buni astăzi decât ieri şi mai buni mâine decât astăzi.

Ne bucură foarte mult că toamna la Suceava este acum asociată cu Simfoniile. Trăim cu convingerea că oricât de mult am încerca să facem pentru comunitatea din Suceava, nu este suficient, aceasta merită întotdeauna mai mult decât ceea ce putem noi face.

Mulţumim pentru susţinere, Suceava!” au transmis în finalul comunicatului preşedintele din acest an al Rotary Suceava –Bucovina, Paul Vargan, şi managerul de proiect, Dan Ioan Cuşnir.

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunităţii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: