Ministrul Transporturilor a filmat cum se lucrează, cu lopata, la modernizarea DN 18

> El s-a arătat mulţumit că antreprenorul român s-a mobilizat

 Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a filmat din maşină cum se lucrează la modernizarea drumului naţional DN 18 şi a postat imaginile pe contul său al reţelei de socializare.

Cuc a postat şi un mesaj prin care transmite că Ministerul Transporturilor acordă tot sprijinul pentru ca lucrările să nu tărăgăneze.

„DN18, drumul care leagă Suceava de Maramureş, trebuie să fie reabilitat cât mai curând. Acesta este şi motivul pentru care, alături de Mirela Adomnicăi, prefectul Sucevei, am vizitat astăzi (sâmbătă – n.n.) Loturile 3 şi 4, între localităţile Şesuri şi Iacobeni. Mă bucur că antreprenorul român, de pe Lotul 3, s-a mobilizat şi sper ca lucrările demarate să se încadreze în graficele stabilite. Există tot sprijinul din partea Ministerului Transporturilor pentru ca această lucrare să nu tărăgăneze” a scris Cuc pe pagina sa de socializare.

În imaginile postate se vede cum câţiva muncitori împrăştie cu lopeţi pietriş, iar unul dintre ei chiar îl salută, timid, pe ministru.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: