În primele 6 luni ale anului

Judeţul Suceava, 0,04 la sută din aportul de capital străin la nivel naţional

> Cele 21 societăţi comerciale cu participare străină înmatriculate în judeţ au subscris 27.500 lei, echivalentul a 6.436,6 de dolari sau a 6.087,3 de euro

 În luna iunie 2017, în judeţul Suceava au fost înmatriculate patru societăţi comerciale cu participare străină la capitalul social subscris, informează Direcţia Judeţeană de Statistică (DJS) Suceava, potrivit căreia este vorba despre 0,8% din totalul firmelor cu aport extern de capital înfiinţate la nivel naţional.

Conform datelor DJS, care citează Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, în luna la care facem referire valoarea capitalului social total subscris în monedă naţională a însumat 6.000 de lei, exprimat în valută acesta fiind de 152,8 de dolari sau de 135,8 de euro, însemnând 0,01% din totalul subscris în toate judeţele României.

În ţară, în luna iunie 2017, s-au înmatriculat 532 de firme cu aport extern la capitalul social subscris, valoarea acestuia fiind de 5,77 milioane de lei, adică echivalentul a circa 1,41 milioane de dolari sau a 1,26 de milioane de euro.

La nivel naţional, în funcţie de numărul societăţilor înmatriculate în iunie, Suceava ocupă locul 18 în ordine descrescătoare, din punctul de vedere al mărimii capitalului social exprimat în valută judeţul situându-se pe poziţia 29.

În primul semestru al anului 2016, în judeţul Suceava s-au înmatriculat 21 societăţi comerciale cu participare străină la capitalul social subscris, aportul subscris în monedă naţională fiind de 27.500 lei, respectiv de 6.436,6 de dolari sau a 6.087,3 de euro, însemnând 0,04% din valoarea capitalului social subscris la nivel naţional. (AVA)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: