Melania Trump recidivează şi alege din nou tocurile pentru a vizita victimele uraganului Harvey

În pofida criticilor primite pe reţelele de socializare cu privire la ţinuta aleasă de ea pentru a vizita locul dezastrului lăsat de trecerea uraganului Harvey – tocuri cui şi ochelari de pilot – prima doamnă a SUA, Melania Trump, a ales să poarte din nou pantofi cu toc pentru a vizita victimele uraganului, relatează online ziarul spaniol ABC. Prima doamnă a SUA a recidivat în privinţa ţinutei sale pentru a-i vizita pe sinistraţi. Este adevărat că ea a înlocuit pantofii negri „stiletto”, cu o pereche de pantofi cu vârful ascuţit şi toc înalt model „animal print”.

Ţinuta sport elegantă a fost schimbată cu un look mai safari, dar ochelarii pilot au rămas în continuare neschimbaţi. Presa nu a întârziat să remarce recidiva Melaniei şi să reamintească valul de critici suscitate, săptămâna trecută, de alegerile vestimentare ale soţiei lui Donald Trump. Ţinuta aleasă de prima doamnă pentru inundaţii? Tocuri cui şi ochelari de pilot, intitula AFP ştirea sa din 30 august. „Ajutoarele sunt pe drum, Texas! Nu vă faceţi griji, Melania poartă tocuri speciale anti-furtună!”, comentase ironic actorul de comedie şi producător Brad Wollack, despre imaginile primei doamne îndreptându-se spre avionul prezidenţial. Unii utilizatori de Twitter au fost de părere că cineva trebuie să-i spună Melaniei că tocurile ei nu sunt suficient de înalte pentru a putea merge prin şuvoaie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: