Berchişeştiul va avea un nou cămin cultural

> Primarul Violeta Zenovia Ţăran estimează că, în octombrie, acesta va fi deschis publicului

 Violeta Zenovia Ţăran, primar de Berchişeşti, îşi mai trece pe lista realizărilor, în acest mandat, încă una. „Cu mare satisfacţie vă anunţ că Primăria Comunei Berchişeşti a efectuat în aceste zile recepţionarea lucrărilor de execuţie la obiectivul de investiţii «Reabilitarea, modernizarea şi dotarea căminului cultural din localitatea Berchişeşti, comuna Berchişeşti, judeţul Suceava»” anunţă Violeta Zenovia Ţăran. Proiectul a fost finanţat de Compania Naţională de Investiţii şi, pe această cale, mulţumesc din suflet conducerii şi specialiştilor CNI pentru sprijinul acordat pe parcursul derulării lucrărilor” a mai transmis ea.

Primăria Comunei Berchişeşti a avut obligaţia să finanţeze lucrările de racordare la utilităţi, apă, canal, curent electric. După cum mai declară primarul, în continuare, administraţia locală va aloca sumele necesare pentru efectuarea lucrărilor de sistematizare exterioară (parcare, spaţii verzi, spaţii recreative), care se vor adăuga investiţiei de până acum, în valoare de 4.686.900,00 lei.

„Anunţ locuitorii comunei Berchişeşti că, estimăm ca într-un timp relativ scurt, în luna octombrie, să deschidem porţile Căminului Cultural către public, printr-o recepţie oficială. Mulţumesc, de asemenea, proiectantului, constructorului, consilierilor locali şi angajaţilor Primăriei pentru suportul acordat în realizarea acestei investiţii de anvergură pentru comuna Berchişeşti” mai anunţă Violeta Zenovia Ţăran.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: