„Mingi în şcoli”, campania pentru viitorii campioni ai handbalului românesc, continuă şi anul acesta

 România are una dintre şcolile de handbal cu cea mai mare tradiţie din lume, iar performanţele înregistrate de acest sport în ultimii ani stau mărturie în acest sens. Pentru ca tradiţia şi bucuria să meargă mai departe prin copiii care descoperă acum frumuseţea handbalului, Fa şi Federaţia Româna de Handbal continuă şi anul acesta campania „Mingi în şcoli”. Demarată anul trecut, campania a atras 477 de şcoli participante, reuşindu-se să selecteze şi să doteze peste 200 de şcoli cu 2226 mingi.

Proiectul continuă şi anul acesta, având acelaşi obiectiv, de a facilita accesul elevilor din întreaga ţară la handbal şi de a susţine viitoarea generaţie de campioni ai României. Campania „Mingi în şcoli” este susţinută prin intermediul platformei www.mingiinscoli.ro, precum şi în magazinele din comerţul modern (hipermarketuri şi supermarketuri) din întreaga ţară.

Astfel, în perioada 1.07 – 31.08, oricine achiziţionează produse din gama FA (cu excepţia săpunului solid), va contribui la campania de susţinere a handbalului românesc, prin dotarea a sute de şcoli din întreaga ţară cu mingi de handbal. De asemenea, orice persoană care îşi doreşte ca şcoala să fie înscrisă în campanie şi să primească mingi de handbal, poate completa formularul de campanie, la secţiunea „Înscrie o şcoală”.

„Succesul campaniei de anul trecut ne-a încurajat enorm. Nu numai că s-au înscris multe şcoli, dar am şi primit foarte multe mesaje frumoase care ne-au arătat că handbalul este un sport foarte îndrăgit de adulţi şi de copii, deopotrivă. Ar fi păcat ca din lipsa dotărilor din sălile de sport ale şcolilor să nu le oferim copiilor ocazia să practice acest sport şi, de ce nu, astfel să îi descoperim pe viitorii campioni”, spune Alexandru Dedu, Preşedintele Federaţiei Române de Handbal.

„Campania «Mingi în şcoli» merge mai departe şi anul acesta cu obiectivul de a ajuta şi alţi copii să practice handbalul. Pe lângă faptul că este un sport cu reale beneficii pentru sănătatea şi organismul copiilor, este şi o sursă de bucurie şi energie extraordinară. Ne dorim să contribuim astfel la descoperirea şi formarea viitorilor campioni ai handbalului românesc”, declară şi Gabi Barbu, General Manager Henkel Beauty Care.

Şcolile care au primit mingi în cadrul campaniei din 2016 se pot înscrie anul acesta pentru a participa la o tombolă în urma căreia va fi oferit un echipament complet de 15 tricouri şi 15 şorturi pentru echipa de handbal a şcolii. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!