Vernisajul expoziţiei internaţionale de Grafică Satirică BUCOVINA – ROMÂNIA, vineri, la Muzeul de Ştiinţele Naturii

La Muzeul de Ştiinţele Naturii din Suceava va avea loc vineri, 30 iunie a.c., la ora 12, vernisajul expoziţiei internaţionale de Grafică Satirică BUCOVINA – ROMÂNIA, eveniment organizat de Muzeul Bucovinei, Consiliul Judeţean Suceava şi Asociaţia „Gândeşte” – gandeste.org.

Potrivit organizatorilor, la cea de a XI-a ediţie a expoziţiei internaţionale, care a avut drept temă „Think Europe?!”, s-au înscris în concurs 234 de caricaturişti, cu 747 de caricaturi, din 54 de ţări.

„Chiar de la început, de la primele ediţii, această competiţie a crescut atât în numărul de participanţi, cât şi în calitatea lucrărilor trimise, fiind popularizată de multe site-uri de specialitate din lume. Pentru această ediţie, FECO a apreciat evenimentul de la Suceava cu patru stele (din cinci)”, arată organizatorii într-un comunicat de presă.

Juriul expoziţiei, format din caricaturiştii Mihai Pânzaru-PIM, George Licurici şi Ovidiu Ambrozie Bortă-BOA, împreună cu reprezentanţii Asociaţiei „Gândeşte”, au stabilit caricaturile pentru expoziţia Internaţională de Grafică Satirică BUCOVINA – ROMÂNIA, precum şi lucrările premiate din acest an.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: