Nataţie

Peste 150 de sportivi prezenţi la Cupa „Primăverii – UPC”

Clubul Sportiv Şcolar Gura Humorului a găzduit recent cea de-a V-a ediţie a Cupei „Primăverii – UPC” la nataţie, o competiţie internaţională care a reunit la start peste 150 de sportivi din România şi Ucraina. După două zile de concurs, în clasamentul pe echipe primul loc a fost ocupat de gazdele de la CSŞ Gura Humorului, urmate de CSU Suceava şi Junior Swim Iaşi. Antrenorul Sorin Gabriel Pînzaru s-a declarat mulţumit de rezultatele obţinute de sportivii de la CSŞ Gura Humorului, printre cei evidenţiaţi numărându-se: Rareş Mureş, Mădălina Hopulele, Aurora Chitac, Ilinca Axentoi, Bianca Tănasă, Smărăndiţa Mureş, Ştefan Secoban, Andrei Ursache, Darian Oanea, Victoria Chitac, Darius Agapi şi, nu în ultimul rând, Alecsandra Coperza, medaliată cu aur în toate probele în care a concurat.

Cupa „Primăverii – UPC” a fost organizată în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Asociaţia Judeţeană de Nataţie şi Fundaţia „Te Aud România” şi a beneficiat de sprijinul sponsorilor UPC România, Mad Wave România, Metal Termo Industry, General Trading Company Gura Humorului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: