Handbal masculin, juniori II

Echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava în luptă pentru un loc cât mai bun la turneul final

În perioada 14-18 iunie, la Buzău, va avea loc turneul final al Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori II. După ce s-a descurcat peste aşteptări la turneele semifinale, I şi II, echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava, pregătită de profesorul Răzvan Bernicu, a ajuns la turneul final unde se va lupta cu cele mai bune alte şapte echipe din România.

Gruparea suceveană va face parte din grupa a II-a alături de formaţiile CSSM Bacău, LPS Roman şi CSM Bucureşti. Sucevenii au fost în aceeaşi serie a sezonului regulat cu CSSM Bacău şi LPS Roman. Elevii antrenorului Răzvan Bernicu au câştigat toate partidele din seria A contra echipei din Roman şi a câştigat unul din cele trei meciuri jucate împotriva echipei din Bacău. A patra grupare din grupa a II-a a turneului semifinal, CSM Bucureşti, este câştigătoarea seriei D a campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori II fără nicio înfrângere.

„Este deja o mare performanţă că am reuşit să ajungem în primele 8 echipe din România. Tot ce s-a întâmplat până acum, în cele două turnee semifinale, mă face să mă simt mândru de băieţii mei. Calificarea la turneul final este o încununare a unei perioade de muncă de câţiva ani a unei generaţii de excepţie.

Nu avem nimic de pierdut la acest turneu final, cunoaştem bine două dintre cele trei echipe cu care ne vom lupta în grupa noastră şi totul depinde, în opinia mea, de forma de moment. Sper să facem un turneu bun şi să demonstrăm încă o dată potenţialul handbalului juvenil sucevean”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

LPS Suceava se va baza la turneul final pe următorul lot de jucători: Marius Fica, Alexandru Babiuc şi Ionuţ Andreescu – portari, Antonio Pintilei, Tudor Munteanu, Robert Chirilă, Ovidiu Cozorici, Ioan Muntean, Claudiu Lăzurcă, Vlad Niculică, Casian Gabinat, Albert Vizitiu, Samuel Stanciuc, Vlăduţ Lazoreac şi Ionuţ Logofătu.

Programul echipei LPS Suceava în grupa a II-a:

Miercuri, 14 iunie

LPS Suceava – CSM Bucureşti

Joi, 15 iunie

LPS Suceava – CSSM Bacău

Vineri, 16 iunie

LPS Roman – LPS Suceava

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: