Trei suceveni au urcat pe podiumul de premiere la Balcaniada de alergare montană din Bulgaria

La sfârşitul săptămânii trecute, în localitatea Teteven, din Bulgaria, s-a desfăşurat Balcaniada de alergare montană. Antrenorul federal al României la această competiţie a fost suceveanul Silviu Casandra. La sfârşitul concursului, delegaţia ţării noastre a obţinut şapte medalii, două de aur şi cinci de argint.

Printre medaliaţii cu argint ai Balcaniadei de alergare montană s-au numărat şi trei sportivi suceveni. Cătălin Şuhani a urcat pe cea de-a doua treaptă a podiumului de premiere cu echipa României la seniori. Sportivul este pregătit la CSM Suceava de Silviu Casandra. Tot argint a obţinut şi colegul său de club, Marius Turcu, cu echipa de juniori a României. Marius Turcu este antrenat la CSM Suceava de Erzilia Ţâmpău. Din formaţia de juniori a României, medaliată cu argint, a făcut parte şi Cătălin Tocilă, de la LPS Suceava, sportiv pregătit de antrenorul Toader Flămând.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: