Şapte universitari suceveni recompensaţi cu distincţia „Profesor Bologna”

 Şapte cadre didactice de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava au fost recompensate cu distincţia „Profesor Bologna” în cadrul celei de a X-a ediţii a Galei Profesorului Bologna, desfăşurată la Bucureşti, la sfârşitul săptămânii trecute.

Astfel, profesorii suceveni care au primit distincţia „Profesor Bologna” sunt: conf. univ. dr. Angela Albu de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică; lector univ. dr. Vlad Gafiţa de la Facultatea de Istorie şi Geografie; conf. univ. dr. ing. Daniela Irimia de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor; lector univ. dr. Virgil Larionescu de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport; prof. univ. dr. ing. Ioan Mihai de la Facultatea de Mecanică, Mecatronică şi Management; prof. univ. dr. ing. Laurenţiu Dan Milici; conf. univ. dr. ing. Gabriela Raţă de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor.

La cea de a X-a ediţie a Galei Profesorului Bologna au fost acordate 120 de astfel de distincţii unor cadre didactice universitare din 23 de universităţi din România

De precizat este că Gala Profesorului Bologna este un proiect al Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR), ce are ca scop „îmbunătăţirea sistemului de învăţământ superior din România prin premierea şi promovarea profesorilor ce formează generaţii, reprezintă adevărate valori şi sunt modele pentru studenţi”, fiind singura iniţiativă naţională menită să omagieze şi să răsplătească performanţa didactică a profesorilor din universităţile româneşti.

Reamintim că la ediţia din 2016 a Galei Profesorului Bologna alte zece cadre didactice universitare sucevene au primit distincţia „Profesor Bologna”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: