Cursuri de formare profesională organizate de CCI Suceava

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Suceava anunţă deschiderea cursurilor de contabil, inspector/referent resurse umane şi specialist în managementul deşeurilor începând cu a doua parte a lunii iunie 2017.

„Ca urmare a analizei şi cerinţei mediului de afaceri local, prin identificarea nevoilor de formare ale antreprenorilor şi angajaţilor din cadrul firmelor, oferim o alternativă pentru servicii de excelenţă în formarea continuă a resurselor umane. Programele de formare profesională se desfăşoară la sediul din Suceava al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava. Cursurile sunt acreditate de Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC), cursanţii obţinând, la finalul cursului, în urma unui examen, un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Autoritatea Naţională pentru Calificări, însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite” anunţă CCI.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: