La Vatra Dornei, localnicii au intrat în panică

Vipere în „Parcul veveriţelor”!

O viperă ce a fost surprinsă în „Parcul veveriţelor” din municipiul Vatra Dornei a creat panică printre localnici, imaginile cu reptila distribuindu-se rapid pe reţelele de socializare. Primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheş, a declarat ieri că apariţia viperelor este un lucru normal, dat fiind faptul că temperaturile au crescut, iar reptilele au ieşit din hibernare. Odată cu venirea sezonului cald, turiştii, dar şi localnicii din Vatra Dornei trebuie să fie atenţi pe unde merg, întrucât oricând este posibil să se întâlnească cu vreo reptilă.

Mai mulţi cetăţeni ai municipiului Vatra Dornei au remarcat şi au anunţat prin intermediul reţelelor de socializare prezenţa viperelor în parcul din localitate, spunând că se tem pentru ei şi copiii lor.

Primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheş, a declarat pentru News Bucovina că apariţia viperelor este un fenomen obişnuit, care deocamdată nu prezintă niciun pericol.

„E normal ca după câteva zile cu soare şerpii să iasă de la hibernat. Este posibil oricând, în orice zonă, să apară câte o viperă care iese la soare. Deocamdată nu prezintă niciun pericol. Dacă fenomenul ia proporţii, vom fi pe fază şi vom interveni” a declarat primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheş.

Acesta a menţionat că la Primărie nu s­a înregistrat nicio sesizare şi i­a sfătuit pe localnici să fie atenţi pe unde circulă, iar dacă observă vipere să anunţe autorităţile pentru a fi luate urgent măsuri.

„Nu e primul an, au fost şi în anii precedenţi. Cu o rândunică nu se face primăvară şi nici cu un şarpe, mare pericol. Sunt lucruri normale, în opinia mea” a precizat Ilie Boncheş. (N.B.; Foto: Facebook Ciprian Ana Maria Gafencu)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: