Gheorghe Flutur:

Am cerut Companiei Naţionale de Drumuri să continue lucrările începute în judeţ anul trecut

Primarul comunei Crucea, Dorin Rusu, a anunţat că vineri de la ora 10 urma să fie organizat un miting de protest autorizat faţă de starea drumului DN 17 B, anunţul lui fiind prezentat în cadrul emisiunii „Exclusiv 90 de minute” de la Bucovina TV, în care era prezent preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Potrivit primarului Dorin Rusu, protestul viza traseul Crucea – Chiril şi retur. La protest au fost invitaţi reprezentanţi ai Prefecturii Suceava, care să vadă situaţia „catastrofală” în care se află drumul şi să transmită Guvernului că este necesară reabilitarea acestui traseu.

Prezent în emisiunea „Exclusiv 90 de minute”, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că anul trecut a făcut demersuri la Compania Naţională de Drumuri şi au fost atunci mai mulţi bani pentru lucrări în judeţ. El a reamintit că pe Valea Bistriţei, de la ieşirea din Broşteni, a fost modernizat drumul DN 17 B până la Crucea, circa 18 km, iar drumul arată impecabil. Şi că ar fi trebuit ca programul să fie continuat şi în acest an, spre Dorna Arini.

„Valea Bistriţei e cea mai frumoasă zonă a României, iar faptul că un primar PSD are curajul să organizeze şi să şi spună public, e un semnal că nu se mai poate” a spus Flutur, care a menţionat că, probabil, drumul a fost afectat mai grav după această iarnă.

El a mai declarat că a cerut Companiei de Drumuri Naţionale să vină repede la Suceava şi să intre să asfalteze şoseaua Suceava – Fălticeni, care arată groaznic, să continue drumul de la Grăniceşti până în graniţă şi porţiunea de drum de pe Valea Bistriţei.

„Să vedem acum când vor veni” a spus preşedintele CJ Suceava.

Flutur a mai arătat că este îngrijorat că pe DN 18, de la Iacobeni spre Cârlibaba, nu au început lucrările. „E groaznic (drumul – n.r.) spre Prislop. Azi am primit o invitaţie să particip la «Hora de la Prislop». Cum să mă duc? Acolo arată rău de tot” a spus Flutur. (N.B.)

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: