Şapte candidaţi înscrişi la concursul pentru ocuparea unor posturi vacante de inspector şcolar

IŞJ Suceava a publicat lista candidaţilor ale căror dosare de înscriere au fost validate pentru participarea la concursul de ocupare a unor posturi vacante de inspector şcolar în domeniul curriculum-ului şi inspecţiei şcolare, respectiv în domeniul managementului.

Astfel, pentru concursul de ocupare a celor două posturi/ norme de inspector şcolar pentru limba şi literatura română s­-au înscris Isabel Giorgiana Vintilă şi Luminiţa Angela Sehlanec, pentru postul de inspector şcolar pentru învăţământul şcolar s­-a înscris Laurentie Şpac, pentru postul de inspector şcolar pentru religie s­-a înscris Bogdan Mihai Hrişcă, pentru postul de inspector şcolar pentru ştiinţe socio-umane s­-a înscris Ioan Cezar Anuţei, pentru postul de inspector şcolar pentru biologie şi pentru monitorizarea programelor privind accesul la educaţie s-­a înscris Carmen Cristina Sima, pentru postul de inspector şcolar pentru managementul instituţional şi pentru minorităţi naţionale s-­a înscris Cristina Maria Albu.

Conform listei posturilor vacante de inspector şcolar publicate de IŞJ Suceava, pentru limba şi literatura română sunt scoase la concurs două posturi de inspector şcolar, pentru învăţământul primar un post de inspector şcolar, pentru religie – un post, în timp ce pentru biologie, socio-umane, pentru monitorizarea programelor privind accesul la educaţie, pentru managementul instituţional şi pentru minorităţi naţionale câte o jumătate de normă.

Perioada de înscriere la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de inspector şcolar în cadrul IŞJ Suceava a fost între 19 şi 24 aprilie a.c. Concursul constă în cinci probe; primele două probe, cea a evaluării CV-ului şi proba scrisă, vor avea loc în data de 9 mai, iar inspecţia specială la clase, evaluarea probei practice şi evaluarea probei de interviu sunt prevăzute să se desfăşoare în perioada 10­12 mai a.c.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: