În concurs, posturi de medic-şef la Spitalul Judeţean

> Este vorba despre cele de la secţiile de Neurochirurgie şi de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, ec. Vasile Rîmbu, a declarat că a fost declanşată procedura de organizare a concursului pentru ocuparea posturilor de medic-şef al secţiilor de Neurochirurgie şi de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie.

Rîmbu a spus că anunţul urmează să fie publicat în revista de specialitate „Viaţa Medicală”, iar concursul va fi organizat în termen de 30 de zile de la publicarea acestuia.

De precizat este că, în prezent, medicii primari Anatoli Buzdugan şi Zoia Irimia asigură interimatul la conducerea Secţiei de Neurochirurgie, respectiv a Secţiei de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de medic-şef. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: