Consiliul Judeţean Suceava serbează 25 de ani de la înfiinţare

> La manifestare vor fi invitaţi consilierii judeţeni din toate cele şase mandate

Consiliul Judeţean Suceava, înfiinţat în urma alegerilor locale din anul 1992, va serba, în data de 25 aprilie, împlinirea a 25 de ani de la înfiinţare, la manifestare urmând să fie invitaţi toţi consilierii judeţeni din cele şase mandate din perioada 1992 şi până în prezent.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, ieri, că la data de 25 aprilie va fi organizată o şedinţă festivă a Consiliului Judeţean Suceava, cu prilejul împlinirii a 25 de ani de la constituire.

Vor fi invitaţi toţi cei care au făcut parte din Consiliul Judeţean Suceava în cele şase mandate. Şedinţa se va desfăşura în sala Ştefan cel Mare a Palatului Administrativ.

Gheorghe Flutur a menţionat că după şedinţă vor fi vizitate mai multe obiective unde au fost derulate proiecte ale Consiliului Judeţean Suceava, respectiv Muzeul de Istorie, Cetatea de Scaun a Sucevei, Aeroportul Suceava.

Consiliul Judeţean Suceava s-a înfiinţat în urma alegerilor locale din 1992. Primul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava a fost Constantin Sofroni, în perioada 1992-1996, mandat în care instituţia a avut trei vicepreşedinţi, respectiv Gavril Mîrza, Vasile Ilie şi Mihai Grozavu. Conducerea CJ Suceava a fost deţinută în perioada 1996-2008 de Gavril Mîrza, iar din 2008 până în 2012, preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava a fost Gheorghe Flutur. În mandatul 2012-2016 preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava a fost actualul deputat Cătălin Nechifor, iar, în urma alegerilor din 2016, Gheorghe Flutur a fost ales din nou preşedinte al instituţiei pentru un mandat de 4 ani. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: