De la 1 ianuarie 2016 şi până la 15 martie 2017,

Compartimentul de Igienă Şcolară al DSP a emis 61 de autorizaţii sanitare de funcţionare şi acte de conformitate

 Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a eliberat, de la 1 ianuarie 2016 şi până la 15 martie 2017, 61 de autorizaţii sanitare de funcţionare pentru şcoli, precum şi notificări privind certificarea conformităţii, pentru unităţile care au solicitat aviz de funcţionare, a precizat directorul executiv al instituţiei, ing. Andrei Ianovici. El a menţionat că documentele respective au fost emise de Compartimentul de Igienă Şcolară al instituţiei, atât pentru şcoli din învăţământul de stat şi particulare, cât şi pentru diverse clădiri ce le aparţin, precum săli de sport, cantine, ateliere sau spălătorii.

Totodată, directorul Ianovici a spus că, în perioada menţionată, personalul de la compartimentul respectiv a acordat şi „consultanţă de specialitate în sănătate publică”, la 131 de unităţi de învăţământ de stat şi particulare, dar şi unor centre after-school.

Reamintim că reţeaua şcolară a judeţului Suceava este formată din 765 de unităţi şcolare de stat, dintre care 214 au personalitate juridică, iar 551 sunt structuri arondate. De asemenea, în judeţ funcţionează 22 de unităţi de învăţământ particular.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: