Pentru trei funcţii vacante de şef de serviciu, la concursul organizat de Consiliul Judeţean Suceava

Câte un singur candidat pe post

Câte un singur candidat a fost admis şi înscris pentru fiecare din cele trei posturi de şef serviciu vacante scoase la concurs de Consiliul Judeţean Suceava.

CJ Suceava organizează concursuri pentru funcţia de şef la Serviciul logistic din cadrul Direcţiei organizare a aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Suceava, şef la Serviciul programe şi investiţii din cadrul Direcţiei tehnice a aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Suceava şi la Serviciul turism (CNIPT) din cadrul aparatului de specialitate al administraţiei.

Astfel, pentru funcţia de şef de serviciu la Serviciul logistic din cadrul Direcţiei organizare a aparatului de specialitate al CJ a fost acceptată candidatura lui Florin Urian, la funcţia de şef de serviciu la Serviciul programe şi investiţii din cadrul Direcţiei tehnice a aparatului de specialitate al CJ a fost acceptată candidatura lui Daniel­Ioan Rusu, iar pentru cea de şef serviciu la Serviciul turism (CNIPT) din cadrul aparatului de specialitate al CJ a fost avizată candidatura lui Claudiu­Eugen Brădăţan.

Concursul începe în data de 14 decembrie cu probele de testare a competenţelor digitale şi de cunoaştere a unei limbi străine, în data de 19 decembrie va fi organizată proba scrisă, iar apoi cea de interviu.

Pentru funcţiile de şef serviciu candidaţii trebuie să fie funcţionari publici clasa I, să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă, minimum 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, competenţe medii în domeniul tehnologiei informaţiei, absolvent de masterat sau de studii postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice şi să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: