Toate posturile scoase la concurs de Poliţia Judeţeană Suceava au fost ocupate

 > Pentru şase posturi se aplică criteriile de departajare, nouă candidaţi având aceeaşi notă: 8,50

 Toate posturile scoase la concurs de Poliţia Judeţeană Suceava, atât pentru agenţi de poliţie în mediul rural, pentru care au fost 39 de posturi, de agenţi de poliţie în mediul urban, unde au fost nouă posturi, pentru cele patru posturi de agenţi de poliţie rutieră, dar şi pentru postul de conducător de câini, au fost ocupate, urmând ca pentru cinci posturi în mediul rural şi unul în mediul urban să fie aplicate criterii de departajare, candidaţii având aceeaşi notă: 8,50.

Pentru 39 posturi de agent de poliţie în structurile de ordine publică-mediul rural s-au înscris 174 de candidaţi, dar patru nu s-au prezentat la examenul scris. Din cei prezenţi, 34 au fost admişi, unul dintre candidaţi, Ionuţ Daniel Schipor, obţinând nota 10, iar ultima notă a fost de 8,65. Următorii cinci admişi vor fi stabiliţi în urma aplicării criteriilor de departajare, pentru şase candidaţi care au obţinut cu toţii nota 8,50.

Pentru nouă posturi de agent de poliţie în structurile de ordine publică-mediul urban s-au înscris 28 de candidaţi, din care unul nu s-a prezentat la examenul scris, iar opt dintre candidaţi au fost admişi. Al nouălea post va fi stabilit în urma aplicării criteriilor de departajare în cazul a trei candidaţi care au obţinut nota 8,50.

Pentru postul de agent de poliţie conducător de câini s-au înscris şapte candidaţi, iar candidatul care a obţinut cea mai mare notă, Anamaria Cojocaru, a fost admisă.

Pentru ocuparea a patru posturi agenţi poliţie rutieră au fost 14 candidaţi, fiind admişi primii patru care au obţinut cele mai mari rezultate, aceştia primind note între 9,85 şi 8,05.

Totodată, au fost admişi şi un ofiţer de poliţie şi un agent de poliţie, prin reîncadrare ca poliţist.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI