O nouă după-amiază francofonă

O nouă după-amiază francofonă

 > Proiecţia filmului „Intouchables”, care a bătut recordurile la premii şi box-office

 Filmul „Intouchables” va fi proiectat miercuri, 2 noiembrie, începând cu ora 17, la Biroul Francez de la Casa Prieteniei, în cadrul proiectului „După-amiezi francofone la Suceava”.

Filmul a fost lansat în anul 2011 şi a doborât recordurile la premii, cât şi de box-office, fiind al treilea cel mai vizionat film din toate timpurile în Franţa. Filmul a primit zece nominalizări la premiile Cesar, premiul Cesar pentru cel mai bun actor (Omar Sy), precum şi Tokyo Grand Prix pentru cel mai bun film la Tokyo International Film Festival.

Aşa cum a fost obişnuit în ultima perioadă, publicul prezent la proiecţia filmului va avea posibilitatea de a intra în dialog cu noul lector de franceză din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare”, Benoît Gustot. Intrarea este liberă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: