Încă o medalie de aur pentru atletismul dornean

Duminică, 30 octombrie, la Bucureşti, s-a desfăşurat Crosul Loteriei Române, pe un traseu de 4 km, de la Biblioteca Naţională spre bulevardul Alba Iulia, cu întoarcere la rondou spre bulevardul Unirii şi sosire la Biblioteca Naţională.

La categoria 14-19 ani s-a impus atletul dornean Andrei Dorin Rusu, legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei, cu un avans de 200 metri faţă de atletul Adrian Garcea de la Pandurii Tg. Jiu. Atletul dornean a câştigat un cec de 2000 de lei de la Compania Naţională a Loteriei Române.

Antrenorul Cristian Prâsneac a declarat la finalul competiţiei că Andrei va participa sâmbătă, 5 noiembrie, la Campionatul Balcanic de Cros de la Cuprija – Serbia unde speră să obţină două medalii: una la individual şi una cu echipa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: