În urma acţiunilor poliţiei pe traseul Drăguşeni – Vadu Moldovei

Amenzi cu duiumul

> În câteva ore sancţiunile date s-au ridicat la aproape 9.000 lei

Câteva ore de verificări în traficul rutier, efectuate de poliţiştii rutieri suceveni, au fost mai mult decât suficiente pentru ca amenzile date participanţilor la trafic să se ridice la valoarea totală de aproximativ 9.000 lei. Este vorba de o acţiune punctuală în teren, derulată pe parcursul zilei de miercuri, de lucrătorii Serviciului Rutier Suceava, pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză, pe DN 2, traseul Drăguşeni – Vadu Moldovei. Rezultatele vorbesc de la sine, deoarece oamenii legii au fost nevoiţi să completeze nu mai puţin de 25 sancţiuni contravenţionale, din care 23 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Totodată, un şofer a devenit pieton după ce permisul de conducere al acestuia a fost reţinut de oamenii legii în vederea suspendării. Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, conducătorul auto are vârsta de 31 de ani şi este din judeţul Vaslui. El a rămas fără permis după ce a fost depistat cu aparatul radar în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în interiorul localităţii Oniceni, cu viteza de 130 km/h, într-o zonă cu limitare de 60 km/h.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI